Lönekartläggning verktyg

För oss är det superviktigt att din lönekartläggning ska vara enkel, smidig och skapa nytta för dig. Inte bara att du ska ta dig igenom den. Därför har vi skapat ett lönekartläggningsverktyg som guidar, hjälper och rekommenderar dig hur du genomför er lönekartläggning på bästa sätt, helt enligt DO:s önskemål och krav. Fantastiskt, eller hur! Bli en del av Sysarbfamiljen idag genom att boka en demo med en av våra experter.

Lönekartläggning verktyg

Komplett lönekartläggningsverktyg

Lönekartläggning ska vara enkelt, roligt och framförallt skapa värde för er lönebildning. Därför är vårt verktyg tydligt, enkelt och rekommenderar dig i alla steg hur du ska göra. Du följer helt enkelt bara instruktionerna, och när allt är ifyllt sammanfattar vårt lönekartläggningsverktyg allt i en rapport som är helt enligt DO:s krav! Wow. Det finns alltså inget behov av Excel längre. Du behöver inte leta efter filer på din dator. Minimalt extraarbete för rapportskrivande. Tänk den tanken för en stund! 

Lönekartläggning analys
Lönekartläggning support

Hur funkar vårt lönekartläggningsverktyg?

Jo, du får en utbildning i vårt verktyg så att du direkt kan använda det på egen hand och sen bara följa instruktionerna. Så användarvänligt är det faktiskt. Men om du vill kan våra konsulter också komma till din organisation och hjälpa er med er lönekartläggning. Och sen är vårt mål att du ska vara så erfaren i arbetet att du nästa år kan lösa er lönekartläggning helt på egen hand och slipa dyra konsultfakturor. Toppen va?

Behöver du konsulthjälp med er lönekartläggning?

Vi har Sveriges mest kvalificerade konsulter inom lönekartläggning. Ja, det är ju rätt lätt att slänga ur sig, men tillsammans har de gjort ungefär 3000 lönekartläggningar. Men våra konsulter är inte bara erfarna. De är också väldigt uppskattade. Dels för att de gör ett effektivt jobb. Dels för att de förenklar, förklarar och utbildar så att ni får de system ni behöver för att kunna göra er kartläggning själva nästa gång i vårt lönekartläggningsverktyg.

Lönekartläggning våra konsulter

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Hör av dig till mig, så kollar vi på det!

Timmy Eliasson cmo sysarb

Timmy Lundin
Chief Marketing Officer
073-314 02 05

Oscar Meivert
Head of Growth
0730857383