Programvara för lönebildning

Vår programvara föddes ur behovet av en digital och skräddarsydd process för lönebildning. Vi ville låta den som har bäst koll på organisationen, det vill säga du, ta kontrollen över lönebildningen med en smart och lättanvänd programvara som stöttar er hela vägen från lönekartläggning till löneanalys och lönerevision. Idag används Sysarbs programvara av hundratals organisationer som önskar förenkla sin löneprocess.

Din kunskap om organisationen + vår programvara = världens bästa lönebildning. 

Programvara för lönebildning

Programvara för lönekartläggning

För oss är det superviktigt att din lönekartläggning ska vara enkel, smidig och skapa nytta för dig. Inte bara att du ska ta dig igenom den. Därför har vi skapat ett lönekartläggningsverktyg som guidar, hjälper och rekommenderar dig hur du genomför er lönekartläggning på bästa sätt, helt enligt DO:s önskemål och krav. Fantastiskt, eller hur! Bli en del av Sysarbfamiljen idag genom att boka en demo med en av våra experter.

Programvara för lönekartläggning
Programvara för lönerevision

Programvara för lönerevision

”Äntligen har vi ett komplett digitalt verktyg för vår lönerevision där alla chefer följer samma riktlinjer för sin lönesättning!” Känner du igen känslan? Om inte, är Sysarbs verktyg för lönerevision något för dig. 

Cheferna behöver enkla verktyg som underlättar för deras lönesamtal, målstyrning, prestationsbedömning och lönesättning. Därför har vi skapat Enterprise. 

Det har aldrig tidigare varit så enkelt att ha ett gott samarbete mellan HR-avdelning och chef. HR förbereder och chefen utför. Och all dokumentation sparas på samma plats. Sysarb Enterprise binder alltså ihop hela löneprocessen under året. Fantastiskt!

Behöver du hjälp med er löneanalys?

Ibland är det svårt att veta vilken lön medarbetare i olika befattningar ska få. Ofta kan man som HR-person känna sig osäker på vad som är rimligt. Vi hjälper dig med marknadsbiten genom att erbjuda lönestatistik som innehåller 700 000 svenska medarbetares löner. Då har du en pålitlig marknadsreferens när det är dags för dig att sätta lön!

Programvara för löneanalys

Har du en teknisk fråga?

Hör av dig till mig, så kollar vi på det!

Sandra frojdenstam profilbild
Sanna Helgstrand profilbild
lovisa larsson