Konsultstöd

Behöver du en lönekartläggningskonsult? Då har du hittat rätt. Visst, vår programvara är världsklass, men ibland behöver man faktiskt någon att bolla sina frågor med. Vilken tur då att Sveriges mest kvalificerade konsulter inom lönebildning och lönekartläggningar råkar jobba på Sysarb. Ta hjälp av vårt team av experter som tillsammans har genomfört tusentals lönekartläggningar och få garanterat ett lysande resultat.

HR-chef visar lönestatistik

Lönekartläggningskonsult

Om du behöver stöd i din organisation med en lönekartläggningskonsult finns vi här för dig! Vi stöttar er också väldigt gärna i era processer med lönpolicyer, lönekriterier och lönestrategier. Självklart utgår vi från vad som passar just er och lägger upp en plan som lyfter hela organisationen. Lönekartläggning ska vara enkelt, roligt och skapa värde för er som organisation. Up and away!

tjej som flyger luftballong
pristagare

Konsultstöd för lönerevision

Du som chef har ju rätt stora krav på dig att ha koll på allt när det kommer till lönesättning och lönerevision. Där vill vi gärna hjälpa till genom att tydliggöra för dig vad din roll och ditt ansvar är, och hur kopplingen mellan lönesättning och ledarskap ser ut. Vi vet också hur man skapar ett positivt klimat i löne- och medarbetarsamtalet och hur motivation och ökad prestation hänger ihop. Så samla alla chefer och få utbildning och stöd i hur man får världens bästa lönesättning.

Konsultstöd för lönebildning

Som du säkert har förstått är vi öppna för att stötta din organisation på flera olika plan, alltid efter dina önskemål. Lönesamtal, lönekartläggning, lönekriterier, ja allt som har med lön att göra ligger inom ramen för vårt erbjudande. Ödmjukt kan du kalla oss experter inom lönebildning. Behöver ni hjälp är ni varmt välkomna att höra av er så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er. Nu kör vi.

up and away

"Saskia kom in och räddade vår lönekartläggning med utmärkt resultat"​

"Vi har samarbetat med Daniel i 10 år och vi är fortfarande lika nöjda"

"Med Annakarins erfarenhet och bakgrund är det lätt att förstå varför resultatet alltid blir så bra"

Saskia linton

Saskia Linton

Daniel Edenholm lönekartläggningskonsult sysarb

Daniel Edenholm

AnnaKarin Runestad

Annakarin Runestad

Har du en teknisk fråga?

Hör av dig till mig, så kollar vi på det!

Sandra frojdenstam profilbild
Sanna Helgstrand profilbild
lovisa larsson